Ugrás a tartalomra

Mi a boldog élet titka? - VIFÓ Ifjúsági Konferencia

2019.11.14
06:59
2019.11.14
17:48
Forrás
Pannon RTV
Nagy érdeklődés kísérte a Vajdasági Ifjúsági Fórum VIII. Ifjúsági konferenciáját a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium dísztermében szerda este.

Az érdeklődők a boldog élet titkáról hallhattak előadást, valamint önismereti tanácsok is elhangoztak. Kiderült, hogy miképpen lehet egy laptoppal körülutazni a világot, és egy társasjáték készítő is bemutatkozott. Az est díszvendége Bence Norbert, a Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetségének volt elnöke, a Petőfi Program vajdasági ösztöndíjasa, okleveles fizikus volt.

Beretka Csaba, szervező: „Az előadókat mindig igyekszünk úgy kiválasztani, hogy mindenki tudjon egy kicsit csipegetni a témából, tehát ha valaki mondjuk most társas játékok világában annyira nem mozog otthonosan, vagy nem annyira érdekli, akkor az önismereti részből tud, úgymond hazavinni egy keveset.”

VIFÓ
VIFÓ Ifjúsági Konferencia
Szabadka

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.