Ugrás a tartalomra

Federer jutott az elődöntőbe

2019.11.15
00:02
2020.02.29
08:57
Forrás
Pannon RTV
Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Federernek már az első gémben bréklabdája volt, ám ezt még sikerült hárítania Đokovićnak. 1:1 után azonban már a svájci kihasználta az újabb lehetőséget, és miután adogatóként sem hibázott, lépéselőnybe került. Đoković ezt követően hiába próbálkozott, nem sikerült visszabrékelnie a remekül szerváló Federer ellen, aki - az utolsó három adogatójátékát semmire nyerve - végül 6:4-re hozta az első szettet.

A 38 éves svájci a folytatásban sem lassított: jöttek a jobbnál jobb szervák és az ászok, majd 2:2 után egy újabb brék. Ezután mintha Đoković a hitét is vesztette volna, csupán egy játékot nyert, míg Federer egyre jobban belelendült, és fantasztikus teniszt bemutatva végül 6:3-ra húzta be a második szettet, és teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót és jutott be az elődöntőbe.

Roger Federer
tenisz
Novak Đoković
Dominic Thiem

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.