Ugrás a tartalomra

Vučić: Köszönöm a támogatást, hétfőtől teljes erőbedobással dolgozom

2019.11.16
19:22
2019.11.16
19:35
Forrás
Szerbiai RTV
Közölte ma közösségi oldalain Aleksandar Vučić. A szerb államfőt szív- és érrendszeri problémákkal vitték be a belgrádi Katonai Orvosi Akadémiára.

Az elnök az intézmény valamennyi egészségügyi dolgozójának köszönetet mondott, akik gondját viselték. A közösségi oldalon egy fotót is közzétett, amelyre köszönetnyilvánítását feljegyezte. Vučićot tegnap délután szállították be az egészségügyi intézménybe. Sajtóinformációk szerint állapota stabil. Korábban már lehetett arról olvasni az újságokban, hogy az államfőnek magas a vérnyomása, ám most első ízben közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd.

Aleksandar Vučić
Katonai Orvosi Akadémia
magas vérnyomás
stabil
szív-és érrendszeri problémák

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.