Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Eurovíziós hétvége a Pannon Rádióban!

2019-05-16
17:25
Forrás
Pannon RTV
Lehet imádni vagy utálni, dicsérni, kritizálni, hallgatni, nézni vagy messze elkerülni. Egy biztos: az Eurovíziós Dalfesztivált mindenki ismeri.

A Pannon Rádió egész hétvégén eurovíziós lázban ég majd. Szombaton, a döntő napján 14 órától az elmúlt évek győztes dalait sugározzuk. 15 órától jön az Eurovíziós Percek. Vörös Gábor interjúkat készített az esélyesekkel, szakértő kollégáival pedig igyekszik megjósolni, ki lehet az idei befutó.

Vasárnap az Eurovíziós Percek kivételesen már 14 órakor elkezdődik, és két órán át tart majd. Az eredményhirdetés hangulatát Vörös Gábor élő kommentárja idézi fel. Ekkor is lesznek sztárinterjúk, és persze a győztes dalt is hallhatjuk.

Pannon Rádió
Eurovíziós Dalfesztivál

Most

19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.