Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Eurovíziós hétvége a Pannon Rádióban!

2019-05-16
17:25
Forrás
Pannon RTV
Lehet imádni vagy utálni, dicsérni, kritizálni, hallgatni, nézni vagy messze elkerülni. Egy biztos: az Eurovíziós Dalfesztivált mindenki ismeri.

A Pannon Rádió egész hétvégén eurovíziós lázban ég majd. Szombaton, a döntő napján 14 órától az elmúlt évek győztes dalait sugározzuk. 15 órától jön az Eurovíziós Percek. Vörös Gábor interjúkat készített az esélyesekkel, szakértő kollégáival pedig igyekszik megjósolni, ki lehet az idei befutó.

Vasárnap az Eurovíziós Percek kivételesen már 14 órakor elkezdődik, és két órán át tart majd. Az eredményhirdetés hangulatát Vörös Gábor élő kommentárja idézi fel. Ekkor is lesznek sztárinterjúk, és persze a győztes dalt is hallhatjuk.

Pannon Rádió
Eurovíziós Dalfesztivál

Most

16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.