Ugrás a tartalomra
Pixabay/Ben_Kerckx

A szelfizés halálosabb a cápatámadásnál

2017-12-06
07:32
Forrás
hirado.hu
Egy újabb olyan adat, amit eddig is sejthettünk, de immár statisztika is van hozzá.

Tele az internet óvatlanul szelfizők hamis és valós történeteivel, akik annyira belefeledkeztek a várhatóan sok lájkot hozó kép készítésébe, hogy az életükkel fizettek érte. Lezuhantak egy épület tetejéről, átrohant rajtuk a vonat, kiestek a korlát fölött. A Statista ezúttal cápatámadásokkal vetette össze az elővigyázatlan szelfizőket. Ha az utóbbi évek átlagát mutató statisztikát nézzük, úgy festhet, a tengeri ragadozóktól kevésbé kell tartani, mint önmagunk eszement fotózásától. Egy nemzetközi tanulmány szerint szelfizés közben hetvenhárman haltak meg 2016 első nyolc hetében. Ehhez képest ugyanezen évben cápatámadásban „csak” négyen vesztették az életüket.

szelfi

Most

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.