Ugrás a tartalomra
Pixabay/Ben_Kerckx

A szelfizés halálosabb a cápatámadásnál

2017-12-06
07:32
Forrás
hirado.hu
Egy újabb olyan adat, amit eddig is sejthettünk, de immár statisztika is van hozzá.

Tele az internet óvatlanul szelfizők hamis és valós történeteivel, akik annyira belefeledkeztek a várhatóan sok lájkot hozó kép készítésébe, hogy az életükkel fizettek érte. Lezuhantak egy épület tetejéről, átrohant rajtuk a vonat, kiestek a korlát fölött. A Statista ezúttal cápatámadásokkal vetette össze az elővigyázatlan szelfizőket. Ha az utóbbi évek átlagát mutató statisztikát nézzük, úgy festhet, a tengeri ragadozóktól kevésbé kell tartani, mint önmagunk eszement fotózásától. Egy nemzetközi tanulmány szerint szelfizés közben hetvenhárman haltak meg 2016 első nyolc hetében. Ehhez képest ugyanezen évben cápatámadásban „csak” négyen vesztették az életüket.

szelfi

Most

16:40

Enyhül az idő Vajdaságban

A viharos hétvége után ezen a héten már kissé enyhébb időjárásra számíthatunk Szerbiában, főként pedig Vajdaságban. Holnaptól már melegebb időnk lesz a meteorológusok szerint.
14:52

Jókor találkozik a szerb és magyar válogatott

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
tiszavirág

Virágzik a Tisza

Egy nem várt intenzitású előrajzással kedden délután a Tisza magyarkanizsai szakaszán megkezdődött a tiszavirágzás.