Ugrás a tartalomra

1180 munkahelyet hoznak létre az új beruházások

2023.07.20
20:23
2023.07.20
20:32
Forrás
Tanjug
6 nagy cég beruházási projektje újabb 1180 munkahelyet hoz létre Szerbiában - jelentette be Siniša Mali szerb pénzügyminiszter.

A 6 cég több mint 7 milliárd dinárt meghaladó beruházásaira vonatkozó szerződéseket hagyta jóvá csütörtöki ülésén a szerb kormány. A mintegy 1200 új munkahelyet a Puratos, a Yusei Machinery, a Jugotex Production, a Pionir, a Haix Oprema és a Stublina HBB Group biztosítja majd Kragujevacon, Nišben, Krupanjban, Szabadkán, Vranjeben és Aranđelovacon. Siniša Mali, aki a kormányfő megbízásából a gazdasági tárcát is irányítja elmondta: ezzel a gazdasági tárca folytatja a hazai és külföldi befektetések bevonását célzó állami stratégiát.

beruházás
munkahely
Siniša Mali

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.