Ugrás a tartalomra

13 ezren jelentkeztek az Első fizetésem programra

2023.12.08
17:43
2023.12.08
17:54
Forrás
VajMa
A program olyan 30 év alatti fiataloknak nyújt támogatást, akiknek legalább középiskolai végzettségük van, és nem rendelkeznek munkatapasztalattal – áll a közleményben.

Több mint 13 ezer fiatal jelentkezett az Első fizetésem program negyedik ciklusában arra a közel 10.600 állásra, amit mintegy hétezer munkáltató ajánlott fel - közölte a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat.

A munkaadóknak már a kezdetektől lehetőségük van a regisztrált jelöltek kiválasztására, viszont a végleges döntést december 22-éig kell meghozniuk.

A névsor a www.mojaprvaplata.gov.rs weboldalon lesz elérhető.

Első fizetésem program
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Most

13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.