Ugrás a tartalomra

2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve - februárban indul a program

2017.02.03
11:30
Február 24-én indul a külhoni magyar családi vállalkozások éve, a tematikus program részeként egyebek között kutatást terveznek és Kárpát-medencei körúton találkoznak a szakmai partnerekkel - közölte a nemzetpolitikai államtitkárság
Február 24-én indul a külhoni magyar családi vállalkozások éve, a tematikus program részeként egyebek között kutatást terveznek és Kárpát-medencei körúton találkoznak a szakmai partnerekkel - közölte a nemzetpolitikai államtitkárság. A Magyar Állandó Értekezlet 2016. december 1-jén zárónyilatkozatában döntött arról, hogy 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve lesz. A nemzetpolitikai államtitkárság a tematikus év nyitórendezvényét február 23-a és 25-e között Balatonalmádiban tartja. A nyitórendezvény keretében külhoni és magyarországi családi vállalkozásokkal szeretnének gondolatot cserélni, továbbá lehetőséget teremteni a kapcsolatépítésre, a tapasztalatcserére. Júniusban nyári továbbképzést szerveznek, amelyre egyaránt várják a külhoni magyar családi vállalkozások képviselőit és a fiatal vállalkozókat. (MTI)
magyar nemzetpolitikai államtitkárság
külhoni magyar családi vállalkozások éve

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.