Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Egyre közelebb a megállapodás

2022.08.16
16:02
2022.08.16
18:45
Forrás
Tanjug
Folytatódik az egyeztetés az elégedetlen mezőgazdasági termelők és a kormány között.

A kabinet tájékoztatása szerint közelednek az álláspontok. A Tanjug azt írja, a kormány éjjel újabb ajánlattal állt elő, mely a következőket tartalmazta: 70 dináros kilónkénti ár a napraforgóért, literenkénti 20 dináros üzemanyag-hozzájárulás hektáronként legfeljebb 80 literre, illetve 15 dináros tejprémium. A javaslatot a gazdákat képviselő szervezet elutasította. Újabb követelési listát állítottak össze, melyet most ismét megtárgyal a kabinet. Ana Brnabić miniszterelnök ismét hangsúlyozta: az ajtó nyitva áll, csapatával együtt készek a párbeszéd folytatására.

kompromisszum
Ana Brnabić
gazdatüntetés
követelések

Most

07:36

Rotyogott a pörkölt Hertelendyfalván

Pörköltfőző versenyt rendeztek Hertelendyfalván a református templom felszentelésének ünnepén. Az imaház udvarában gyűltek össze az emberek. Tizenhárom bográcsban főtt a különböző, sajátos recept szerint készített pörkölt.
19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.