Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

A következő hétre olcsóbb lesz az üzemanyag

2022.08.05
13:36
Forrás
Szerbiai RTV
6 dinárral lesz olcsóbb az üzemanyag Szerbiában.

A benzin és a dízel ára is csökken a következő hét napra. Az árváltozás után a benzin literenként 184 dinárba, a dízel 209 dinárba kerül. A határozat ma 15 órától érvényes. Legközelebb jövő pénteken 15 óráig határozzák meg, majd teszik közzé a legmagasabb kiskereskedelmi árakat az üzemanyagra vonatkozóan.

üzemanyag
üzemanyag ára
üzemanyag árstop
benzin
dízel

Most

09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.
08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.