Ugrás a tartalomra

Már pályázhatnak a kisvállalkozók és kistermelők

2023.12.05
07:33
2023.12.08
17:34
Forrás
Pannon RTV
A pályázatok beadási határideje 2024. február 5-e, 14 óra.

Mától pályázhatnak a Prosperitati Alapítványnál a kisvállalkozók és a kistermelők. A két pályázati felhívással a mezőgazdasági fejlesztéseket, illetve az egyéni, valamint mikro- és kisvállalkozásokat segítenék vissza nem térítendő támogatás révén. Mindkét kiírás esetében mától lehet pályázni.

Juhász Bálint, ügyvezető, Prosperitati Alapítvány: „Természetesen továbbra is rendelkezésre állnak a Prosperitati Alapítvány területi irodái, összesen 9 van Vajdaságban. Nagyon fontos, hogy a kollégák nem írnak pályázatokat, de ha bárki beviszi a pályázati anyagát, átnézik és felhívják a figyelmet az esetleges hiányosságokra. Ezért is kérnék mindenkit arra, hogy ne az utolsó pillanatra hagyják a pályázatok benyújtását, hanem minél előbb gyűjtsék össze a dokumentumokat. Nagyon fontos még kiemelni, hogy online és papíralapon is be kell nyújtani a pályázatot, csak az egyik nem elegendő.”

Prosperitati Alapítvány
pályázat
kisvállalkozás
kistermelők

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.