Ugrás a tartalomra

Meghosszabbították a területalapú támogatás igénylésnek határidejét

2024.02.23
19:25
2024.02.23
19:34
Forrás
Vajma
A szubvenció igénylésének új határideje április 1-e - tette közzé a mezőgazdasági minisztérium.

A korábban megszabott feltételek szerint március 1-éig igényelhették a szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó, bejegyzett családi gazdaságok a területalapú támogatást. Sokan hangoztatták azonban, hogy a határidőt ki kellene tolni, hiszen számos újdonságot vezettek be, miközben a termelők közül sokan segítség nélkül nehezen boldogulnak az eAgrar alkalmazás kezelésével. Egy-egy gazdaság esetében legfeljebb 100 hektár bevetett, illetve beültetett és az eAgrar-on szabályosan bejelentett mezőgazdasági földterületre kérhető a támogatás.

területalapú
támogatás
határidő
mazőgazdaság
szubvenció

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.