Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Online gazdafórum hetente kétszer

2021-01-26
22:05
Forrás
Pannon RTV
Az online előadások nézettségével a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nagyon elégedett, de abban is bíznak, hogy a jövőben ez a létszám még emelkedni fog. Feldogozzák a támogatásokat és a pályázati lehetőségeket is az idei évre.

Több héten át tartó gazdafórumot indított a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége a Pro Scientia Naturae Alapítvánnyal karöltve. Az előadásokat online formában szervezik meg, amelyek a VASZ honlapján, illetve a Gazdafórum YouTube-csatornáján élőben is követhetők. A fórumról és a falugazdászok helyzetéről Nagy Miklós, a Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének elnöke beszélt a Közügyekben, aki elmondta, a csütörtökön 10 órakor kezdődő következő előadás témája a tartományi pályázatok lesznek.

gazdafórum
Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége
Pro Scientia Naturae Alapítvány

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.