Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Turizmus a járvány alatt és után

2021-01-27
20:24
Forrás
Pannon RTV
A járvány utáni életre is készülni kell. Ennek részeként szálloda épül hamarosan Óbecsén. A projektet a Prosperitati Alapítvány is jelentős összeggel támogatja.

A városban a sportturizmus mellett a csapatépítő céges rendezvényekben látják az idegenforgalom fejlődési lehetőségét, így még az idén egy élménypark is megnyitja a kapuit.

Prosperitati Alapítvány
Zdravko Petrović
Kiss Igor
Lasztovics Árpád

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.