Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Üzletek, rendelők, gyógyszertárak is adnak kedvezményt a nyugdíjaskártyára

2023.09.17
21:13
2023.09.28
17:56
Forrás
Tanjug
Egyre több cég és intézmény csatlakozik azoknak a köréhez, akik kedvezményeket biztosítanak októbertől a nyugdíjaskártya birtokosainak.

A Szerbiai Gazdasági Kamara elnöke, Marko Čadež elmondta, már mintegy 600 gazdasági társaság jelezte, hogy részt vesz az időseknek szóló akcióban. A szakember hozzátette, a kedvezményeket biztosítók között vannak kereskedelmi láncok, továbbá egészségügyi intézmények, klinikák, laborok, fogászati és szemészeti rendelők, ortopéd segédeszközöket értékesítők, szépségszalonok és gyógyszertárak is. Čadež arra számít, hogy patikákból országszerte legalább 1000 csatlakozik a nyugdíjasoknak kedvezményeket nyújtók táborához.

nyugdíjaskártya

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.