Ugrás a tartalomra

80 pedofíliával gyanúsított személyt tartóztattak le Franciaországban

2023.12.09
21:40
2023.12.09
21:47
Forrás
Szerbiai RTV
A rendőrség nagyszabású akciója az egész országra kiterjedt. Tanárok, edzők, mérnökök, munkanélküliek, helyi választott tisztségviselő, hivatásos sofőr és egy gyermekotthoni alkalmazott is van a letartóztatottak között.

A gyanúsítottak sora az összes társadalmi réteget felöleli, a gyermekek ellen elkövetett bűncselekmények mögött nincs egy tipikus bűnözői profil - nyilatkozta a hatósági műveletet irányító rendőrbiztos. A soha nem látott kiterjedésű akcióban olyan embereket vettek célba, akik rendszeres kapcsolatban voltak gyerekekkel. A kézre kerültek 30-tól 60 évesek.

pedofília
Franciaország

Most

13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.