Ugrás a tartalomra

Áramütés érte a nagykikindai Toza Marković gyár egyik munkását

2024.02.21
17:11
2024.02.22
06:57
Forrás
Vajdasági RTV
A sérült munkás eszméleténél van, kommunikatív és állapota stabil.

A nagykikindai Toza Marković gyárban egy elektromos berendezésben keletkezett meghibásodás elhárítása közben áramütést szenvedett az üzem egyik alkalmazottja, akit a balesetet követően a helyi közkórházba szállítottak.

A Vajdasági RTV nem hivatalos értesülései szerint az alkalmazott égési sérüléseket szenvedett az arcán és a karján, jelenleg pedig a nagykikindai közkórház intenzív osztályán ápolják.

A nagykikindai rendőrség elvégezte a helyszínelést, az esetről értesítették az Alapfokú Ügyészséget.

Nagykikinda
baleset
áramütés

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.