Ugrás a tartalomra

Bűnöző négyest kapott el az újvidéki rendőrség

2023.12.02
10:58
Forrás
021.rs
Gyilkossági kísérletek, fegyverek és kábítószerek birtoklása valamint rendőr elleni erőszakos fellépés miatt az újvidéki rendőrök letartóztattak egy bűnözői csoportot.

A 18 éves P.M. -t emberölési kísérlet miatt vették őrizetbe. Ezzel a bűncselekménnyel egy 17 éves újvidéki fiatalt is vádolnak, aki ellen rendes eljárásban indul büntetőeljárás. A rendőrség intenzíven keresi Đ. M.-et, akit szintén emberölési kísérlettel gyanúsítanak. Elfogták a 18 éves P. B-t is, akit kábítószer engedély nélküli előállítása és forgalmazása bűntettével és fiatalkorú kábítószer-kereskedők hálózatának szervezésével gyanúsítanak. Fegyver és robbanóanyag illegális előállításának, birtoklásának és kereskedelmének bűntette miatt indult eljárás P. M. ellen. A 18 éves M. L. azért került letartóztatásba, mert az elfogás során késsel támadt egy rendőrre. Négyüket 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, eljárás indul ellenük.

letartóztatások
Újvidék

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.

Népszerű