Ugrás a tartalomra

Buszbaleset Budvánál, három személy életét vesztette

2023.09.19
13:57
2023.09.19
16:51
Forrás
Szerbiai RTV
Az illetékesek attól tartanak, hogy a balesetnek ennél is több halálos áldozata van, a helyszínelés ugyanis még tart.

Legalább ketten meghaltak, többen megsérültek abban a buszbalesetben, amely a montenegrói Cetinje-Budva főúton történt, amikor a jármű egy 15 méter mély szakadékba zuhant. Négy utast életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

A busz Obzovica és Brajić települések között repült le az útról. A buszban 27 utas tartózkodott, a sérülteket a Montenegrói Klinikai Központban látták el. A Podgoricából érkezett mentődaru kiemelte a busz roncsait a szakadékból. A podgoricai hegyi mentőszolgálat bejelentette, hogy nem voltak utasok a busz alatt, amitől korábban tartottak. A buszsofőrt a rendőrség előállította és őrizetbe vette.

buszbaleset
Budva
Cetinje
áldozat
sebesültek

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.