Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Cvetković nemzetközi vizsgálatot követel

2018-06-19
20:39
Forrás
VajdaságMa
Stefan Cvetković újságíró a kedden megtartott sajtótájékoztatóján azt állította, hogy elrabolták, és az eset nemzetközi kivizsgálását követeli.

Cvetković elmondta, hogy nála van az a sapka, amit elrablásakor a fejére húztak, és elővigyázatosságból egy külföldi nagykövetségnek fogja azt átadni, amelytől az eset nemzetközi kivizsgálását kéri majd. Elmondása szerint ezen a sapkán csak az ő és az emberrablók DNS-e lehet rajta.

Az újságíró elmesélte azt is, hogy senki sem talált rá a rendőrök közül, hanem miután szabadon engedték, felhívta az egyik rendőrt, akinek fejből tudja a számát. Cvetković szerint ebben a történetben nem ő volt a fontos, elrablása mögött valamilyen más okok húzódnak meg. „Csak találgatni tudok, hogy miről van szó, csak sejtem‟, mondta az újságíró. 

Stefan Cvetković
emberrablás

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.