Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Cvetković nemzetközi vizsgálatot követel

2018-06-19
20:39
Forrás
VajdaságMa
Stefan Cvetković újságíró a kedden megtartott sajtótájékoztatóján azt állította, hogy elrabolták, és az eset nemzetközi kivizsgálását követeli.

Cvetković elmondta, hogy nála van az a sapka, amit elrablásakor a fejére húztak, és elővigyázatosságból egy külföldi nagykövetségnek fogja azt átadni, amelytől az eset nemzetközi kivizsgálását kéri majd. Elmondása szerint ezen a sapkán csak az ő és az emberrablók DNS-e lehet rajta.

Az újságíró elmesélte azt is, hogy senki sem talált rá a rendőrök közül, hanem miután szabadon engedték, felhívta az egyik rendőrt, akinek fejből tudja a számát. Cvetković szerint ebben a történetben nem ő volt a fontos, elrablása mögött valamilyen más okok húzódnak meg. „Csak találgatni tudok, hogy miről van szó, csak sejtem‟, mondta az újságíró. 

Stefan Cvetković
emberrablás

Most

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.