Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Cvetković nemzetközi vizsgálatot követel

2018-06-19
20:39
Forrás
VajdaságMa
Stefan Cvetković újságíró a kedden megtartott sajtótájékoztatóján azt állította, hogy elrabolták, és az eset nemzetközi kivizsgálását követeli.

Cvetković elmondta, hogy nála van az a sapka, amit elrablásakor a fejére húztak, és elővigyázatosságból egy külföldi nagykövetségnek fogja azt átadni, amelytől az eset nemzetközi kivizsgálását kéri majd. Elmondása szerint ezen a sapkán csak az ő és az emberrablók DNS-e lehet rajta.

Az újságíró elmesélte azt is, hogy senki sem talált rá a rendőrök közül, hanem miután szabadon engedték, felhívta az egyik rendőrt, akinek fejből tudja a számát. Cvetković szerint ebben a történetben nem ő volt a fontos, elrablása mögött valamilyen más okok húzódnak meg. „Csak találgatni tudok, hogy miről van szó, csak sejtem‟, mondta az újságíró. 

Stefan Cvetković
emberrablás

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.