Ugrás a tartalomra
Pixabay

Drogfogás Szabadkán

2021-01-23
09:54
Forrás
Pannon RTV
Kábítószer-előállítás és -forgalmazás gyanúja miatt két személyt tartóztatott le a szabadkai rendőrség.

A belügyminisztérium munkatársai átkutatták a szabadkai gyanúsítottak által használt járművet, lakást és egyéb helyiségeket, ahol körülbelül tíz kilogramm marihuánát, valamint a termesztéséhez szükséges felszerelést találtak, továbbá 77 extasy tablettát és nagyobb pénzösszeget, ami a gyanú szerint a narkotikumok eladásából származik.

A gyanúsítottakat 48 órára őrizetbe helyezték, miután bűnügyi feljelentést tesznek ellenük, és átadják őket a szabadkai felső ügyészségnek.

Szabadka
drog
kábítószer
marihuána

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.