Ugrás a tartalomra
Pixabay/Pexels/Illusztráció

Drogos taxisofőrt fogtak el a rendőrök

2021-01-16
16:03
2021-01-16
16:08
Forrás
subotica.com
Kábítószer hatása alatt vezető taxisofőrt zárt ki a forgalomból és vett őrizetbe tegnap este a szabadkai rendőrség.

A Szabadka és Zombor közötti regionális úton közúti ellenőrzés során a közlekedési rendőrök megállítottak egy Citroën márkájú járművet vezető taxisofőrt, akinek szervezetében pszichoaktív anyagok jelenlétét mutatták ki. A hatósági közlemény szerint a sofőrt bekísérték a rendőrségre, őrizetbe vették, majd pedig szabálysértési feljelentés mellett a szabadkai szabálysértési bíróság elé állítják.

drog
kábítószer
taxisofőr
Szabadka
rendőr
elfogadta

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.