Ugrás a tartalomra

Egy idős házaspár holttestére bukkantak Veterniken

2023.06.24
13:00
2023.06.24
13:08
Forrás
Blic
Unokájuk talált rájuk.

Egy idős házaspár holttestére bukkantak Veterniken. A 68 éves férfi és 65 éves feleségét unokájuk találta meg a vízelvezető aknában. Az előzetes hírek arról szóltak, hogy a pár öngyilkosságot követett el, a térfigyelő kamera ugyanis rögzítette, ahogyan mindketten lemennek a házuk közelében lévő aknába, először a férfi, majd a felesége.

A friss sajtóhírek már arról szólnak, hogy a férjet áramütés érte, amikor lement az aknába. A felesége a segítségére sietett, de ő is szerencsétlenül járt. A holttesteket unokájuk találat meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

öngyilkosság
Veternik
házaspár
rendőrség

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.