Ugrás a tartalomra

Életét vesztette a nő, aki gázpalack robbanáskor megsérült Paraćinban

2024.02.20
19:28
Forrás
Szerbiai RTV
A lakás a detonáció következtében megsemmisült.

Életét vesztette az a nő, aki gázpalack robbanás következtében megsérült egy paraćini lakóházban. Rajta kívül még két személyt kezelnek könnyebb sérülésekkel a kórházban. A robbanás valamivel 15 óra előtt történt, a lakás, ahol a gázpalack felrobbant a detonáció következtében megsemmisült, valamint a környező lakások is megrongálódtak.

A lakóházból 44 személyt evakuáltak. A szakértők holnap vizsgálják át részletesen az épületet, és eldöntik, hogy helyrehozható-e a kár.

Paraćin
robbanás

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.