Ugrás a tartalomra

Elfogták a Csantavéren történt betörések feltételezett tettesét

2023.09.28
18:00
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai több minősített lopás, minősített lopási kísérletek és lopási kísérletek gyanújával letartóztatta az 1985-ös születésű Szabadka környéki J. K.-t.

A gyanú szerint ez év szeptemberében a szóban forgó személy betört egy 50 éves nő csantavéri házába, ahonnan műszaki eszközöket, cipőket, autókulcsot és egy doboz ezüst ékszert lopott el, valamint megpróbált betörni egy 81 éves ugyancsak csantavéri férfi házába. J. K. továbbá a gyanú szerint beszállt egy 40 éves személy kizárva hagyott Golf márkájú személygépkocsijába és megpróbálta ellopni. Miközben az autó indításával foglalatoskodott, a tulajdonosa visszajött, a gyanúsított pedig elmenekült. J. K.-t 48 órás őrizetbe vették, ezt követően bűnvádi feljelentéssel együtt a szabadkai Alapfokú Ügyészség elé állítják.

Csantavér
betörés
letartóztatás

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.