Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elkapták a szabadkai lövöldöző cinkosát

2023.05.30
13:22
2023.05.30
13:27
Forrás
Közlemény
A szabadkai rendőrség elfogta a belgrádi származású, 1991-es születésű N. P.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy súlyos gyilkossági kísérletben vett részt.

Azzal vádolják, hogy a korábban elfogott Šabac környéki, 1993-as születésű D. L.-lel együtt részt vett Szabadka központjában egy 25 éves fiatalember megsebesítésében. A rendőrség N. P.-től elkobozta a pisztolyt, amivel a feltételezések szerint elkövették a bűncselekményt.

Mint ismeretes, vasárnap volt lövöldözés Szabadkán, amelyben egy férfit lábon lőttek. Az eset 18 óra körül a Makszim Gorkij és a Matija Gubec utcák kereszteződésénél, a gyalogátkelőhelyen történt. A 25 éves egyetemista éppen a zebrán ment át, amikor egy mozgó járműből lőttek rá. A meglőtt, súlyosan sebesült férfit a szabadkai kórházba szállították, azóta megműtötték, állapota stabil.

Szabadka
lövöldözés
cinkos

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.