Ugrás a tartalomra
Pixabay/falco/illusztráció

Elsüllyedt egy család a Skadari-tóban

2019-02-04
07:20
Forrás
021.rs
Elsüllyedt egy háromtagú család a Montenegró és Albánia határán fekvő Skadari-tóban, miután felborult a hajójuk.

A segítségükre siető fiatalember életét vesztette. Egy szemtanú szerint a kis méretű hajót egy nagy hullám borította fel. A hajón többen is tartózkodtak, egy kolostorlátogatást követően utaztak visszafelé. Az emberek igyekeztek segíteni egymásnak, aki pedig tudott, a part felé úszott. A Skadari-tó vizét helikopteres és búvárosztagok vizsgálják az eltűnt család után kutatva.

Skadari-tó
hajó

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.