Ugrás a tartalomra
nestalisrbija.rs

Eltűnt egy idős asszony - a kelebiai határon látták utoljára

2022.08.10
11:00
Forrás
Pannon RTV, nestalisrbija.rs
Eltűnt egy 69 éves asszony, Ábrahám Aranka, miután hazatért Németországból. A család jelentette eltűnését a rendőrségnek, elmondásuk szerint a nő demenciában szenved.

Ábrahám Aranka mintegy 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid őszes barna hajú, a homlokán sebtapasz van. Családja a sajtónak arról számolt be, hogy az eltűnt nő Frankfurtból jött haza autóbusszal, és nem érkezett meg hozzájuk. A kelebiai határátkelőnél lépett be Szerbiába vasárnap. Aki bármilyen információval rendelkezik Ábrahám Aranka hollétéről, jelentkezzen a családnak a 060/757-5159-es telefonszámon.

Ábrahám Aranka
eltünt személy

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.