Ugrás a tartalomra

Fegyveres rablás Újvidéken

2014-01-23
08:58
Fegyveres rablóval való birkózás során könnyebben megsebesült egy bolt tulajdonosa Újvidéken
Fegyveres rablóval való birkózás során könnyebben megsebesült egy bolt tulajdonosa Újvidéken. A tolvaj tegnap este 9 óra körül toppant be a Branko Bajić utcai kereskedésbe. Fegyvert rántott és a pénzt követelte az elárusítónőtől. Ekkor érkezett meg a bolttulajdonos, birkózni kezdett a rablóval, miközben a pisztoly eldördült és megsebesítette a tulajdonost. A helyszínre érkező mentők a sebesültet a Klinikai Központba szállították. A 021-es Rádió értesülései szerint észnél volt és kommunikált az orvosokkal. A tolvaj zsákmány nélkül ismeretlen irányba szökött. A rendőrség már elvégezte a helyszínelést, de részleteket egyelőre nem közölt az esetről.

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.