Ugrás a tartalomra
Slobodan Savić

A férjét üldözte, eközben hajtott neki a szabadkai buszmegállónak

2021.11.22
10:51
2021.11.22
11:01
Forrás
Pannon RTV
A féltékeny feleség járműve megcsúszott, nekiment a buszmegállónak, valamint a falnak.

Vasárnap este 10 óra körül közlekedési baleset történt a Szegedi úton Szabadkán. A szemtanúk elmondása szerint az autó a megengedettnél gyorsabban haladt, amikor a sofőr elvesztette felette az uralmat. Lecsúszott az útról és nekicsapódott a buszmegállónak és a mögötte levő téglakerítésnek. A becsapódás következtében a kerítés egy része leomlott. A forgalmas útszakaszon, ahol sok a gyalogos és az autó is, szerencsére akkor nem tartózkodott senki. Így csak az autó sofőrje szenvedett könnyebb sérüléseket. A négysávos út a helyszínelés ideje alatt csak részben volt járható.

Slobodan Savić

Nem hivatalos információk szerint a balesetet okozó autót egy a férjét követő féltékeny feleség vezette. A férje autóját akarta utolérni, amikor járműve megcsúszott és a buszmegállónak, valamint a falnak csapódott. A közösségi médiában megjelent hírek alapján a nő alkohol hatása alatt ült a volán mögé.

Slobodan Savić
baleset
szerencsétlenség

Most

16:03, Frissítve: 17:19

Döntetlent játszott a TSC

A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.
15:35

Továbbra is kétezernél kevesebb új fertőzött

Továbbra is kétezer alatt van az újonnan regisztrált koronavírusos betegek száma Szerbiában. A friss adatok szerint 1 884 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba a csaknem 16 ezer elvégzett tesztből. Vajdaságban mintegy 10 000 aktív fertőzöttről tudni.

Népszerű