Ugrás a tartalomra

Gyermekek ellen elkövetett szexuális zaklatás miatt emeltek vádat egy gombosi férfi ellen

2023.11.03
08:41
Forrás
VajMa, ico.rs
A 26 éves I.O. korábban a hódsági óvodában dolgozott, mint pedagógiai asszisztens.

A gyanú szerint a szülők engedélye és beleegyezése nélkül készített a gyerekekről fotókat, egyes értesülések szerint, meztelenül is fotózta a rábízott gyermekeket. A zombori felsőbb ügyészség október 27-én küldte meg a vádiratot a bíróság címére.

Mint ismeretes, az esetre még tavasszal derült fény, amikor egy 4 éves gyermek a szüleinek elmesélte, hogy az óvodai asszisztens meztelenül fényképezte. A pszichológiai vizsgálat azt igazolta, hogy az esetet nem a gyermek találta ki.

A férfit ekkor vették őrizetbe. A mobiljában további képeket találtak. Később több szülő is jelentkezett, akinek a gyermekét ugyancsak zaklathatta a férfi. A szülők akkor tüntetést is szerveztek az óvoda épülete elé.

óvoda
asszisztens
szexuális zaklatás
Hódság
Gombos

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.