Ugrás a tartalomra

Gyilkosság Veterniken egy parkolóban

2023.01.25
07:42
Forrás
Blic
Egy negyven év körüli férfi holttestét találták meg Veterniken kedd este 20 óra körül, akit a gyanú szerint meggyilkoltak egy étterem melletti parkolóban.

Egy közelben lévő ház biztonsági kamerája rögzítette a történteket. A felvételen az látszik, ahogy egy autóban két férfi veszekszik, majd az áldozatot erőszakkal kirángatja a kocsiból a másik férfi, és folyamatosan üti. Ezt követően a tettes az autó mellett hagyta áldozatát és elhagyta a helyszínt.

A környéken lakók nem hallottak semmit. Több rendőr is érkezett a helyszínre. Az áldozat személyazonosságát az esti órákban még nem tudták megállapítani, az autó, amelynél a gyilkosság történt, újvidéki rendszámtáblás.

gyilkosság
Veternik

Most

15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.
15:13

A népmese bűvöletében

Hetvenhét magyar népmese címmel szerveztek vetélkedőt az újvidéki általános iskolák alsós tagozatai számára. A versenyt a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban tartották meg.
14:56, Frissítve: 15:02

A rózsaszín pólók napja van

A kortársak közötti erőszak megfékezésére irányuló nemzetközi napot a szabadkai Jovan Mikić Általános Iskolában is megszervezték. A rózsaszín pólók napját minden évben február utolsó szerdáján tartják.

Népszerű