Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Halálos közúti baleset Topolyánál

2021.02.25
07:23
2021.02.25
07:39
Forrás
magyarszo.com, mojabackatopola.rs
A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Az ütközés erejétől a kombi az út menti vízelvezető árokba repült, majd egy fának csapódott. A sofőr kirepült a járműből, és életét vesztette. A kombi mögött az áldozat barátja haladt autójával, amelyre rázuhantak a traktorról lehulló nagyobb alkatrészek. A személygépkocsi jelentősen megrongálódott. Az ütközéskor a traktor vezetője is leesett, de komolyabb sérülést nem szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

baleset
szerencsétlenség
Topolya
traktor
kombi
sofőr
jármű

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.