Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Halálos közúti baleset Topolyánál

2021.02.25
07:23
2021.02.25
07:39
Forrás
magyarszo.com, mojabackatopola.rs
A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Az ütközés erejétől a kombi az út menti vízelvezető árokba repült, majd egy fának csapódott. A sofőr kirepült a járműből, és életét vesztette. A kombi mögött az áldozat barátja haladt autójával, amelyre rázuhantak a traktorról lehulló nagyobb alkatrészek. A személygépkocsi jelentősen megrongálódott. Az ütközéskor a traktor vezetője is leesett, de komolyabb sérülést nem szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

baleset
szerencsétlenség
Topolya
traktor
kombi
sofőr
jármű

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!