Ugrás a tartalomra

Halálra késeltek három nőt, egy édesanyát és kislányát pedig megfojtották Bécsben

2024.02.24
21:29
2024.02.24
21:43
Forrás
Index.hu, Szerbiai RTV
Halálra késeltek három nőt Bécsben egy bordélyházban, egy édesanyát és kislányát pedig a saját lakásukban ölték meg, vélhetően megfojtották őket.

A város rendőrségének szóvivője közölte, hogy a nőket a bordélyházban halálra késelték. Nem sokkal később a közelben letartóztattak egy 27 éves férfit, aki állítólag egy bokorban akart elbújni késsel a kezében. Letartóztatás közben erőszakosan viselkedett, először kórházba szállították vágási sérülések miatt, amelyeket valószínűleg saját magának okozott. Még nem tisztázott, hogy a férfi a bordélyházban használta-e a szolgáltatásokat, vagy azonnal rátámadt a nőkre. A rendőröket egy járókelő riasztotta, mert vérfoltokat látott az épület bejáratától az utca túloldaláig. A bordélyház egyébként Bécs egyik legszegényebb kerületében van.

A másik bűntettben a gyanúsított az asszony házastársa, egy 56 éves osztrák férfi, aki eltűnt a helyszínről, és nagy erőkkel keresik a hatóságok. A rendőrséget a meggyilkolt 51 éves asszony anyja értesítette, mert lánya és 13 éves unokája nem jelentkeztek.

Bécs
késelés
megfojt

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.