Ugrás a tartalomra

Hat nap alatt nyolc járművet foglalt le a hatóság

2024.02.28
11:16
2024.02.28
14:13
Forrás
Szerbiai RTV
A legfiatalabb sofőr 17 éves és már 18 szabálysértése van.

Az elmúlt hat napban nyolc járművet foglaltak le Szerbiában. A súlyos szabálysértések elkövetőitől foglalták le ideiglenesen, nyilatkozta az RTS-nek Slaviša Lakićević, a forgalmi rendőr-igazgatóság vezetője.

A múlt hét óta alkalmazzák azt az előírást, amely lehetővé teszi a rendőrség számára a járművek ideiglenes lefoglalását. A járművet a forgalom-ellenőrzés során kobozzák el azoktól a sofőröktől, akik súlyos szabálysértést követtek el, illetve ha az előző két évben két ilyen jellegű vagy más súlyos szabálysértésért jogerősen elítélték.

A legfiatalabb sofőr 17 éves és már 18 szabálysértése van. A közlekedési rendőrség vezetője az új intézkedéstől azt várja, hogy az pozitív hatással lesz a közlekedésbiztonságra.

lefoglalás
elkobzás
rendőrség
autó

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.