Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jobban van a magyarországi autóbalesete után Nyilas Mihály

2021.04.14
11:47
2021.04.14
17:25
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Pannon RTV megkeresésére közölte: egy ideig még a kecskeméti kórházban kell tartózkodnia, de jól van.

A magyarországi TV2 tudósítása szerint Nyilas vasárnap egy három méter mély csatorna mellé zuhant a magyarországi Kocsér közelében. Egy kanyar után sodródott ki az autó, amelyben a politikus mellett felesége és egy 11 éves lány tartózkodott. Úgy tudjuk, ők is jól vannak.

A TV2 riportja szerint a gépkocsi a baleset után, annyira összetört, hogy szinte egyetlen ép elem sem maradt. Az autóban utazó két felnőtt a roncsba szorult. Csak feszítővágóval tudták kiszabadítani őket, a kislánynak nem lettek komolyabb sérülései.

Csámpai Attila, szóvivő, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: „Az autóban kettő felnőtt, illetve egy gyermek utazott. A két felnőtt a roncsba szorult. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével a két felnőttet a roncsból kiszabadították, a gyermek önerőből elhagyta a gépjárművet. Ezt követően áramtalanították, illetve átvizsgálták a járművet.”

A balesetről a TV2 esti hétfő esti hírműsorában számolt be. A riport 8 perc 28 másodperckor kezdődik.

Győrfi Pál, a magyar Országos Mentőszolgálat szóvivője a Tényeknek elmondta, a két felnőttet mellkasi sérülésekkel szállították kórházba és a gerincsérülés gyanúja is felmerült.

Győrffy Pál, szóvivő, Országos Mentőszolgálat, Magyarország: „Ceglédről, Nagykőrösről és Tiszakécskéről is érkeztek mentőegységek. Egy nő és egy férfi mellkasi sérülést szenvedett, illetve a gerincsérülés gyanúja is felmerült. Egy 11 éves kislány is utazott a kocsiban. Úgy tudjuk, hogy ő nem sérült meg. Mindenesetre vizsgálatra őt is kórházba vittük.”

A baleset pontos oka egyelőre nem ismert.
 

Nyilas Mihály
baleset

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.