Ugrás a tartalomra

Ketten meghaltak Kopaonikon

2023.03.19
13:02
2023.03.22
09:46
Forrás
Szerbiai RTV
A férfi és a nő az éjszaka folyamán motoros szánok vezetése közben vesztette életét.

A hegyi mentőszolgálat munkatársai, akik véletlenül találtak rá a holttestekre elmondták, a szánozók a kijelölt szánkópályán kívül tartózkodtak, életjeleket már nem mutattak. A mentőszolgálat munkatársai azonnal megkezdték az újraélesztést, de hiába. A baleset körülményeiről további információ egyelőre nem ismert.

Kopaonik
motoros szán

Most

18:42, Frissítve: 19:41

Lázár János Óbecsén zárta vajdasági körútját

Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben tartott délután lakossági fórumot a Vajdasági Magyar Szövetség. Az eseményen jelen volt Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter is, aki a Tisza-parti városban zárta vajdasági körútját.
16:55, Frissítve: 19:06

Birkózóiskola nyílt Pacséron

Nagy volt az érdeklődés a helyi iskola diákjai részéről. A Vajdasági Birkózóakadémia berkeiben a pacsérival egyben már kilenc klub nyílt, de folytatni fogják a tagtoborzást és a birkózóiskolák nyitását.

Népszerű

Két új pályázat jelent meg a Prosperitatinál

Folytatódik a Prosperitati Alapítvány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, két új pályázat jelent meg a mezőgazdasági termelők és a vállalkozók számára, 2-2 milliárd forintos keretösszeggel. Pályázni december 5-től lehet.

Kerülje el ezt a kereszteződést Szabadkán

Újabb ideiglenes útlezárás várható Szabadkán. A Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítése miatt november 25-étől, vagyis szombattól tíz napon át zárva lesz a Makszim Gorkij, a Jovan Mikić, a Papp Pál és a Szegedi út kereszteződése.