Ugrás a tartalomra
Tanjug/Darko Jevtic

Kiderültek részletek, de még nem tudni, mi okozhatta a zimonyi balesetet

2021.09.25
07:11
2021.09.25
07:39
Forrás
Szerbiai RTV
A játszótérbe rohant autóbusz műszakilag rendben van, a sofőr tapasztalt

Hat személy megsérült, köztük négy gyerek, amikor egy autóbusz letért az útról, és berepült egy játszótérre Zimonyban - jelenti a Szerbiai RTV. A 45-ös vonal sofőrje eddig ismeretlen okok miatt vesztette el uralmát a jármű felett, áttörte a játszótér kerítését és így landolt a játszótéren. A gyerekek közül néhányat kórházba szállítottak, de senki nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. Zoran Radojičić, Belgrád polgármestere közölte, a sérültek egyikét, egy két éves kislányt az intenzív osztályra szállították, enyhébb végtag- és fejsérülést szenvedett, de magánál van, az orvosok megfigyelés alatt tartják.

A sofőrt, egy 72 éves személyt letartóztatták a rendőrök. Azt közölték, tapasztalt vezetőről van szó, az autóbusz pedig négy éves volt, és minden műszaki feltételnek megfelelt.

Tanjug/Darko Jevtic
baleset
játszótér

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.