Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Kigyulladt az autó az ütközéstől Magyarkanizsánál

2021.11.23
15:48
2021.11.23
19:27
Forrás
Pannon RTV
Közlekedési baleset történt ma délelőtt Magyarkanizsán. Az egyik gépjármű lángokban állt, a másik az árokba borult. Személyi sérülésről egyelőre nincs információ.

A Magyarkanizsát és Horgost összekötő főúton, a kispiaci bekötőnél két személyautó ütközött össze egymással.

Nem hivatalos információk szerint a Magyarkanizsa felől, a kispiaci útra leforduló Fiat márkájú gépjármű nem adta meg az elsőbbséget a Horgos felől érkező Volkswagennek. A szerencsétlenségben a Volkswagen az árokba borult, a Fiat pedig kigyulladt.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Kalmár Béla látta a balesetet.

„Jött Horgos felől egy autó, egy kék színű, de nem láttam, hogy milyen, mert levágódott, amikor összeütköztek. Kanizsa felől ment egy autó és Kispiac felé akart befordul, és nem adta meg a Horgos felől érkezőnek elsőbbséget, ami neki vágódott a Fiat típusú kocsinak, és a személygépkocsit visszavágta, mert befordult előtte nem adta meg az elsőbbség jogot, aki jobb kéz felől jött és a Punto kigyulladt.”

A helyszínelés több órán át tartott, mindkét irányból lezárták a forgalmat.

baleset
Magyarkanizsa
Horgos
Kispiac

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű