Ugrás a tartalomra

Lángra lobbant autóban vesztette életét egy személy Óbecsénél

2023.11.18
20:20
2023.11.18
20:28
Forrás
Tanjug
A közúti balesetben egy kisgyerek megsérült.

A szerencsétlenség az Újvidék-Óbecse úton történt. Két autó és egy traktor ütközött össze a Bácsföldvár-Óbecse szakaszon. Az elhunyt személy állítólag óbecsei illetőségű. Sajtóhírek szerint egy bosznia-hercegovinai állampolgár vezette a másik autót, amelyben egy kisgyerek sérült meg. Őt kórházba szállították. A rendőrök, a mentők és a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az út egy részét lezárták.

Óbecse
Újvidék
Bácsföldvár

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.