Ugrás a tartalomra
Pixabay/diegoparra

Legkevesebb 11-en meghaltak egy montenegrói lövöldözésben, gyerekek is

2022.08.12
18:20
2022.08.13
15:33
Forrás
RTCG, Szerbiai RTV, Novosti
Lövöldözés volt délután a montenegrói Cetinjeben, több ember meghalt.
RTCG

A helyi sajtó szerint az incidens családi összetűzésként kezdődött, később azonban civilek és rendőrök is belekeveredtek.

Az áldozatok között gyerekek is vannak. A szemtanúk azt mondták, egy férfi kisétált az utcára, majd találomra lövöldözni kezdett. A montenegrói RTV értesülései szerint legkevesebb 11 ember meghalt, többen pedig megsérültek, eltérő információk érkeznek a sajtóból a számukról, 6 és 10 között lehetnek a sérültek. Egy rendőr is van köztük.

A lövöldözővel - akiről később kiderítették, hogy a 34 éves Vučko Borilovićról van szó - végeztek a tűzharcban. Az érintett városrészt lezárták.

RTCG
Cetinje
lövöldözés

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.