Ugrás a tartalomra
Pixabay/diegoparra

Legkevesebb 11-en meghaltak egy montenegrói lövöldözésben, gyerekek is

2022.08.12
18:20
2022.08.13
15:33
Forrás
RTCG, Szerbiai RTV, Novosti
Lövöldözés volt délután a montenegrói Cetinjeben, több ember meghalt.
RTCG

A helyi sajtó szerint az incidens családi összetűzésként kezdődött, később azonban civilek és rendőrök is belekeveredtek.

Az áldozatok között gyerekek is vannak. A szemtanúk azt mondták, egy férfi kisétált az utcára, majd találomra lövöldözni kezdett. A montenegrói RTV értesülései szerint legkevesebb 11 ember meghalt, többen pedig megsérültek, eltérő információk érkeznek a sajtóból a számukról, 6 és 10 között lehetnek a sérültek. Egy rendőr is van köztük.

A lövöldözővel - akiről később kiderítették, hogy a 34 éves Vučko Borilovićról van szó - végeztek a tűzharcban. Az érintett városrészt lezárták.

RTCG
Cetinje
lövöldözés

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.