Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Leszakadt egy épület emelete Szabadkán

2019-07-17
13:52
2019-07-17
19:23
Forrás
Pannon RTV
Nincs sérültje annak a balesetnek, amely ma délután történt egy építkezésen Szabadkán.

A Harcosok Sorakozója lakótelepen, a Joó Lajos és a Blaško Rajić utca sarkán leszakadt az épülő emelet padlózata a friss betonnal és fémszerkezettel együtt.

Az egész újonnan épített emelet lezuhant a baleset helyszínén, csak a tartóoszlopok maradtak épen. Elszakadt fémhuzalokat lehetett látni az oszlopok tetején. A rendőrség és a tűzoltók mellett a mentőket is riasztani kellett. A környéken lakók először nagy morajlásra lettek figyelmesek.

Oravec Antal: „Itt lakok a szomszéd épületben, és akkora morajlás volt, hogy nem tudtuk, hogy mi történik itt. Aztán kimentem a teraszra, és akkor láttam, hogy leszakadt az egész. Különben én is sofőr voltam sokáig az Integrálban, mixert hajtottam, de ilyet az életben nem láttam, a 20 év alatt.”

A balesetben nem sérült meg senki. Nem hivatalos információk szerint az egyik támaszték eltört, és mivel a teherhordó elemek nem tartották meg a súlyt, gyakorlatilag beomlott az egész első emelet. A kérdéses támasztékot elszállították szerkezeti kivizsgálásra.

Bár az illetékesek még vizsgálják a beleset körülményeit, nem hivatalos információk szerint emberi mulasztás történt.

Legutóbb májusban történt baleset ugyanezen az építkezésen. Akkor egy munkás zuhant le az állványzatról, és a helyszínen szörnyethalt.

Szabadka
Harcosok sorakozója
építkezés
baleset
sérült személyek

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.