Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Lövöldözés volt ma reggel a szabadkai Makkhetesi erdőben

2022.07.02
09:20
2022.07.02
11:43
Forrás
Pannon RTV
A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök és a mentők. A Pannon RTV nem hivatalos értesülései szerint migránsok közötti leszámolás történt, és többen is megsérültek. Cikkünk folyamatosan frissül!

A szabadkai mentőállomás minden rendelkezésre álló csapatát mozgósították, az illetékesektől kapott információk szerint a lakosság sürgősségi ellátása sincs veszélyben.

Információink szerint a migránsokat különböző sérülésekkel folyamatosan szállítják a Szabadkai Közkórházba, állítólag afgán és pakisztáni illegális bevándorlók lőttek egymásra.

Elhunytakról egyelőre nincs információ.

A területet lezárták, a rendőrök pedig golyóálló mellényt viselnek - jelentette helyszínen tartózkodó stábunk.

A Pannon RTV helyszínen tartózkodó stábja az ott tartózkodó rendőröktől nem hivatalosan megtudta, hogy a kora reggeli órákban érkezett lakossági bejelentés, hogy lövöldözés van a Makkhetesi erdőben, ezt követően vonultak ki nagy erőkkel, majd miután sérülteket találtak, értesítették a mentőket is. Úgy tudjuk, legalább két súlyos sérült van, őket állítólag a hasüreg táján ért lövések miatt életveszélyes állapotban szállították el.

Mivel az erdő irányából továbbra is lövöldözések hallhatók, a rendőrök utasítást kaptak, hogy golyóálló mellényt viseljenek.

lövés
makkhetesi erdő

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.