Ugrás a tartalomra
Korábbi felvétel: mup.gov.rs

Magyarországon a csantavéri bérgyilkos

2019.07.19
11:17
2019.07.19
11:23
Forrás
hvg.hu
Magyarországra hozták Dér Csabát, a csantavéri bérgyilkost. A két gyilkossággal gyanúsított férfit márciusban fogták el Prágában, most kommandósok hozták a határig.

A 38 éves férfit a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozóinak adták tovább. Dér Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján 2019. március 1-jén éjszaka Prágában, egy szállodában fogták el.

A csantavéri születésű bérgyilkos megalapozottan gyanúsítható két rendbeli emberöléssel. A gyanú szerint tavaly július 30-án Amszterdamban megölt egy horvát férfit, Budapesten pedig szeptember 19-én Rákospalotán, a Szilas-pataknál ölt meg egy 49 éves magyar vállalkozót.

A magyar és szerb állampolgársággal rendelkező Dér Csaba kiadását korábban Szerbia is kérte. A cseh igazságügyi miniszter végül Magyarország mellett döntött.

Csantavér
Dér Csaba
bérgyilkos

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű