Ugrás a tartalomra
Tanjug/PA via AP/Victoria Jones

Robbanás történt Londonban

2018-06-19
22:33
2018-06-20
07:52
Forrás
hirado.hu
„Kisebb robbanás” történt a londoni Southgate metróállomáson kedden.

Az első jelentések szerint néhány ember könnyebben megsérült, akiket a helyszínen láttak el – közölte a brit rendőrség. „Zajlik a vizsgálat annak érdekében, hogy feltárják a bejelentett kisebb robbanás okát” – közölte a rendőrség a Twitteren. A Scotland Yard hozzátette: nem tudnak súlyosabb sérülésről. A hatóságok ennek ellenére felszólították a lakosságot, hogy kerülje el a környéket. 

London
robbanás

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.