Ugrás a tartalomra
Tanjug/PA via AP/Victoria Jones

Robbanás történt Londonban

2018-06-19
22:33
2018-06-20
07:52
Forrás
hirado.hu
„Kisebb robbanás” történt a londoni Southgate metróállomáson kedden.

Az első jelentések szerint néhány ember könnyebben megsérült, akiket a helyszínen láttak el – közölte a brit rendőrség. „Zajlik a vizsgálat annak érdekében, hogy feltárják a bejelentett kisebb robbanás okát” – közölte a rendőrség a Twitteren. A Scotland Yard hozzátette: nem tudnak súlyosabb sérülésről. A hatóságok ennek ellenére felszólították a lakosságot, hogy kerülje el a környéket. 

London
robbanás

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.