Ugrás a tartalomra

Spanyolország: Konyhakésekkel ment iskolába, ahol megkéselt több tanárt és diákot

2023.09.28
20:14
Forrás
Euronews
Osztálytársai elmondása szerint a fiú zárkozott, és gyakran élcelődtek vele diáktársai.

Egy 14 éves fiú három tanárát és két diáktársát késelte meg egy spanyolországi középiskolában. A tinédzser konyhakésekkel felszerelkezve ment reggel iskolába Jerez de la Fronterában, és nem sokkal a tanítás kezdete után támadott rá áldozataira. A megkéselt tanárok egyikét, akit a fiú szemen szúrt, meg kellett műteni. a többi áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett.

A támadót letartóztatták, tettének okai még nem ismertek.

késelés
iskola
Spanyolország

Most

07:55, Frissítve: 08:10

Magyar fűszeres jazz Belgrádban

Adventi koncertet szervezett Belgrádban Magyarország Nagykövetsége és a Collegium Hungaricum kulturális központ. Az érdeklődők a budapesti Kodály Spicy Jazz zenekar fellépését tekinthették meg a szerb fővárosban működő Bitef színházban.
07:19, Frissítve: 07:25

Ködös, borult, esős idő

Felhős, hideg, esős idő várható ma a délelőtti órákban, a csapadék viszont délutánra megszűnhet. Az alacsonyan fekvő tájakon havas esőre is számíthatunk, a hegyvidékeken pedig havazásra.
22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.