Ugrás a tartalomra
fizetőkapu
Pannon RTV/Tímár Zsolt - illusztráció

Súlyos baleset a fizetőkapunál

2019-07-12
10:54
2019-07-12
12:04
Forrás
index.hu, MTI
Fékezés nélkül száguldott a magyar rendszámú autókba egy horvát kocsi.

Súlyos közlekedési baleset történt Horvátországban. Hárman válságos állapotban kerültek kórházba, miután egy horvát rendszámú BMW a sebességhatárt átlépve, beleszáguldott az egyik autópálya kapujánál várakozó két magyar rendszámú autóba. A baleset csütörtökön történt. Az egyik magyar autó nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, utána megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve egy ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott, végül teljesen szétroncsolódott. A fülkében tartózkodó ellenőrnek csodával határos módon semmi baja sem történt. A szétroncsolódott autóból a tűzoltóknak 45 perc alatt sikerült kiszabadítaniuk a beszorult 38 éves magyar nőt és gyermekét, akiket válságos állapotban szállítottak kórházba. A RTL horvát csatorna híradója úgy tudja: állapotuk nem javult, mesterséges kómában tartják őket.

baleset
Horvátország
fizetőkapu

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.