Ugrás a tartalomra
fizetőkapu
Pannon RTV/Tímár Zsolt - illusztráció

Súlyos baleset a fizetőkapunál

2019-07-12
10:54
2019-07-12
12:04
Forrás
index.hu, MTI
Fékezés nélkül száguldott a magyar rendszámú autókba egy horvát kocsi.

Súlyos közlekedési baleset történt Horvátországban. Hárman válságos állapotban kerültek kórházba, miután egy horvát rendszámú BMW a sebességhatárt átlépve, beleszáguldott az egyik autópálya kapujánál várakozó két magyar rendszámú autóba. A baleset csütörtökön történt. Az egyik magyar autó nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, utána megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve egy ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott, végül teljesen szétroncsolódott. A fülkében tartózkodó ellenőrnek csodával határos módon semmi baja sem történt. A szétroncsolódott autóból a tűzoltóknak 45 perc alatt sikerült kiszabadítaniuk a beszorult 38 éves magyar nőt és gyermekét, akiket válságos állapotban szállítottak kórházba. A RTL horvát csatorna híradója úgy tudja: állapotuk nem javult, mesterséges kómában tartják őket.

baleset
Horvátország
fizetőkapu

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.