Ugrás a tartalomra
subotica.com

Súlyos közlekedési baleset Visnyevác és Csantavér között

2021.05.01
11:11
2021.05.01
11:17
Forrás
subotica.com, Pannon RTV
Súlyos közlekedési baleset történt a reggeli órákban Visnyevác és Csantavér között.

Egy 27 éves sofőr komoly sérüléseket szenvedett. A szerencsétlenség akkor következett be, amikor a vezető elveszítette az uralmát a jármű felett, mivel a megengedettnél nagyobb sebességgel haladt. Ennek következtében az autó lerepült az útról, és egy oszlopnak ütközött, majd felborult. A sofőrt a Szabadkai Közkórházban kezelik. Az egészségügyi intézményben ezt a Pannon RTV-nek is megerősítették, de a sérült állapotáról nem adtak ki további információkat. A nyomozás jelenleg is zajlik. 

Visnyevác
Csantavér

Most

18:42, Frissítve: 18:48

Elhunyt Đorđe Marjanović

A 90 éves énekes a szerb média értesülései szerint a koronavírus szövődményeibe halt bele. Lélegeztetőgépre volt kötve, az orvosok több napja harcoltak az életéért, de nem sikerült megmenteniük.
16:27, Frissítve: 18:07

Ünnepelnek a tordaiak

A falu újratelepítésének a 245. évfordulója jegyében - de a járványhelyzet miatt, a megszokottnál szerényebben – ünnepelik Tordán a templombúcsút és a falunapot. A tavalyihoz képest idén már több vendég érkezett a hétvégén a bánáti faluba.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.