Ugrás a tartalomra
illusztráció

Szabálysértési eljárás a kijárási tilalom megszegése miatt

2020-03-26
18:32
Forrás
021.rs
Hat futaki fiatalember és egy lány ellen indítottak szabálysértési eljárást, mivel a kijárási tilalom idején köztéren tartózkodtak.

A fiatalok ittas állapotban voltak, Futak és Begecs között a Duna-parton tartózkodtak. A kijárási tilalom idején elcsípett futakiak egyikét körözték, őt egyenesen az újvidéki körzeti börtönbe szállították. A többieket 12 órára fogva tartották, majd az illetékes szabálysértési bíró elé állítják őket. Ugyancsak szabálysértési eljárást indítottak egy 47 éves szabadkai férfi ellen, akit a kijárási tilalom idején a Felszabadulás sugárúton találtak. Őt 50 ezer dináros pénzbírságra ítélték, ami helyett az 50 napos elzárást választotta. 

szabálysértési eljárás
Futak
kijárási tilalom

Most

12:29, Frissítve: 12:56

Hogyan védekezzünk a kánikula ellen?

Az idei év legmelegebb napja előtt állunk. Ma bőven 30 fok felett lesz a hőmérséklet. Holnap is folytatódik a kánikula, szombat este azonban markáns hidegfront érkezik, záporokkal, zivatarokkal.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.