Ugrás a tartalomra
pixabay/carmenjanosch

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

2019-08-25
17:47
2019-08-25
17:56
Forrás
Blic, Novosti
Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

A rekorder Valjevo közelében ült kormány mögé. Elvesztette uralmát az autója felett, lesodródott az útról egy csatornába, de csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Nemrég Magyarkanizsa Községben, Oromnál is volt egy kirívó eset. A vadul száguldozó sofőr vérében augusztus 17-én a rendőrök 4,21 ezrelék alkoholt mutattak ki. Aznap bent is tartották a kijózanítóban.

Voltak, akik balesetet is okoztak. Június 9-én például Zombornál történt egy baleset, két autó ütközött. Mindkét sofőr részeg volt, az egyiknek 3,56, a másiknak 0,53 ezrelék alkohol volt a vérében. Az átutazó külföldieknek gyakran sietős az útjuk, ezért száguldoznak Szerbia útjain. A rekordsebességet egy svájci állampolgár érte el idén, aki 130 helyett óránként 250,7 kilométeres sebességgel haladt augusztus 14-én, hajnali 3 órakor a Belgrád-Velika Plana autópályán, Smederevo közelében.

A szerbiai közlekedési rendőrség továbbra is fokozott ellenőrzést tart az utakon.

Most

23:19, Frissítve: 23:34

Az Atlético a címvédőt, a Dortmund a PSG-t verte

Az Atlético Madrid Niguez korai gólja révén előnyből várja a címvédő Liverpool elleni visszavágót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, míg a Dortmund 2:1-es győzelemmel kezdte a PSG elleni párharcot.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Robbanás Újvidéken

A detonáció valamivel 19 óra után a limani piac közelében levő Puskin utcában történt.